Rodus Professional

Professionele wasmachine voor uw organisatie.

Elke onderneming die een professionele wasmachine of industriële wasmachine nodig heeft, heeft andere behoeftes. De ene onderneming is gebaat bij een machine met een hoge vulcapaciteit. Een andere instelling wil vooral snel kunnen wassen. Rodus Professional brengt uw situatie en wasbehoefte in kaart en adviseert u de beste wasmachine en/of industriële wasmachine of droger. Wasmachines voor professioneel gebruik worden voornamelijk ingezet op vakantieparkensportverenigingenzorginstellingen en horeca.

Professionele wasmachine
Rodus Professional

Samen kijken naar de juiste machines

Omdat elke situatie uniek is, nemen we graag de tijd om uw specifieke behoeften te begrijpen en samen de beste oplossing te vinden. Bij Rodus geloven we in maatwerk, waarbij we uw omgeving, werkgebied en eisen in overweging nemen. Samen streven we naar een perfecte waservaring die naadloos aansluit op uw wensen. Kies voor samenwerking, kies voor Rodus Professional.

PROFESSIONELE WASMACHINE

De voordelen van een professionele wasmachine

Ontdek de voordelen van optimale reinigingsprestaties met onze professionele wasmachines. Ontworpen voor efficiëntie en betrouwbaarheid, bieden onze machines een superieure oplossing voor diverse sectoren. Bespaar tijd, energie en kosten, terwijl u geniet van een ongeëvenaarde reinigingskwaliteit. Ontgrendel het potentieel van uw bedrijf met onze geavanceerde professionele wasoplossingen.

Capaciteit

Wasprogramma's

Energiezuinig

Duurzaam

Prestaties

UItbreidbaar

Grootte en capaciteit

Professionele wasmachines zijn over het algemeen groter dan consumentenwasmachines en hebben een grotere capaciteit. Dit betekent dat je meer wasgoed kunt wassen in één cyclus, waardoor je tijd en geld bespaart.

Professioneel wassen

Aangepaste wasprogramma's

Professionele wasmachines bieden doorgaans een breder scala aan wasprogramma’s en opties dan consumentenwasmachines, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan wasgoedtypes en -materialen.

Tijdsbesparing

Door de grotere capaciteit en efficiëntere werking van professionele wasmachines kun je meer wasgoed in minder tijd wassen, waardoor je tijd bespaart en de productiviteit van je bedrijf verhoogt. Natuurlijk draagt het ook bij aan lagere kosten.

Energie- en waterbesparing

Professionele wasmachines zijn ontworpen om energie- en waterzuinig te zijn, waardoor ze minder kosten en beter zijn voor het milieu dan consumentenwasmachines. Goed voor het milieu en de energie- en waterrekening.

Rodus Professional

Een professionele wasmachine is meer dan alleen wassen.

Met professionele wasmachines openen zich ongekende mogelijkheden voor uitbreiding in diverse toepassingen. Denk hierbij aan geavanceerde betaalsystemen die zorgen voor een efficiënt en probleemloos transactieproces. Daarnaast bieden deze machines de perfecte basis voor de implementatie van automatische zeepdoseringssystemen, waardoor niet alleen de hygiëne wordt verbeterd, maar ook het gebruiksgemak wordt geoptimaliseerd.

Kortom, de inzet van professionele wasmachiens gaat verder dan enkel schoonmaken; het opent de deur naar een geavanceerde en ideale waservaring.

professionele wasmachine betaalsysteem
Subtitle text example

Rodus Professional ontzorgt en levert

Professionele wasmachines zijn ontworpen om energie- en waterzuinig te zijn, waardoor ze minder kosten en beter zijn voor het milieu dan consumentenwasmachines. Goed voor het milieu en de energie- en waterrekening. Wij leveren bij voorkeur machines van Schulthess, en Danube.

Professioneel drogen

Schulthess
professionele wasmachine

Wij leveren diverse merken professionele en industriële droogautomaten.

Danube professionele wasmachine

Danube
professionele wasmachine

Wij repareren en onderhouden de meeste merken professionele wasapparatuur

Betaalsystemen

Voor iedere locatie of situatie een passende oplossing

Ervaar het gemak van een munt automaat of digitaal betaalsysteem voor in uw wasruimte.

Rodus Professional

Een professionele wasmachine is een duurzame keuze

Omdat elke situatie uniek is, nemen we graag de tijd om uw specifieke behoeften te begrijpen en samen de beste oplossing te vinden. Bij Rodus geloven we in maatwerk, waarbij we uw omgeving, werkgebied en eisen in overweging nemen. Samen streven we naar een perfecte waservaring die naadloos aansluit op uw wensen. Kies voor samenwerking, kies voor Rodus Professional.

CONTACT

Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag.

Heeft u na het bezoeken van deze pagina nog vragen over Rodus Professional en haar diensten? Neem dan gerust contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. Bellen kan natuurlijk ook: +31 (0)88 4004100.