PROFESSIONELE DROGER

Een professionele droger om te drogen als een professional.

Net als een professionele wasmachine gaat een professionele droger tot wel 3 keer langer mee dan een huishoudelijk apparaat. Met een maximale levensduur van ruim 15.000 draaiuren is een professionele droger een aanwinst voor elke onderneming waarbij een professionele droogoplossing gevraagd wordt. Wanneer u bijvoorbeeld in een horecabedrijf, verzorgingstehuis of schoonmaakbedrijf werkt en de gehele dag aan het drogen bent, dan zijn misschien onze industriële drogers nog beter geschikt voor u. Deze gaan nog langer mee dan een gemiddelde professionele droger.

Professionele droger
RODUS PROFESSIONAL

Samen kijken naar de juiste machines

Omdat elke situatie uniek is, nemen we graag de tijd om uw specifieke behoeften te begrijpen en samen de beste oplossing te vinden. Bij Rodus geloven we in maatwerk, waarbij we uw omgeving, werkgebied en eisen in overweging nemen. Samen streven we naar een perfecte waservaring die naadloos aansluit op uw wensen. Kies voor samenwerking, kies voor Rodus Professional.

PROFESSIONELE DROGER

De voordelen van een professionele droger

Ontdek de voordelen van onze professionele drogers. Speciaal ontworpen voor maximale efficiëntie en betrouwbaarheid, bieden onze apparaten een superieure oplossing voor uiteenlopende bedrijfssectoren. Realiseer tijdsbesparingen, verminder energieverbruik en minimaliseer operationele kosten, terwijl u profiteert van ongeëvenaarde reinigingskwaliteit. Optimaliseer de prestaties van uw bedrijf met onze geavanceerde professionele wasdrogeroplossingen.

Capaciteit

Wasprogramma's

Energiezuinig

Duurzaam

Prestaties

UItbreidbaar

Snellere droogtijd

Professionele drogers zijn ontworpen om efficiënt en snel te drogen. Ze hebben krachtige motoren en geavanceerde technologieën die de droogtijd aanzienlijk verkorten in vergelijking met conventionele huishoudelijke drogers. Dit is vooral handig in een professionele omgeving waar tijd essentieel is, zoals in een salon, sportschool of hotel.

Grote capaciteit

Professionele drogers hebben in de meeste gevallen een grotere capaciteit dan huishoudelijke drogers. Dit betekent dat je meer wasgoed in één keer kunt drogen, waardoor je tijd en energie en bespaart. Dit is voordelig voor organisaties en bedrijven met grote hoeveelheden wasgoed of voor huishoudens met veel gezinsleden.

Geavanceerde functies

Professionele drogers bieden vaak geavanceerde functies en instellingen die kunnen worden aangepast aan specifieke droogbehoeften. Ze hebben meestal meerdere droogprogramma’s met verschillende temperaturen en cycli om delicate stoffen te beschermen en tegelijkertijd de droogtijd te verkorten. Deze functies stellen gebruikers in staat om de droogprestaties te optimaliseren en de kwaliteit van het droogproces te verbeteren.

Energie- en waterbesparing

Hoewel professionele drogers krachtig zijn, hebben veel modellen ook energiebesparende functies. Ze kunnen bijvoorbeeld sensoren hebben die de vochtigheidsgraad in de trommel detecteren en automatisch de droogtijd aanpassen om energieverspilling te minimaliseren. Dit helpt bij het verlagen van de operationele kosten en is milieuvriendelijker.

RODUS PROFESSIONAL

Een professionele droger is meer dan alleen wassen.

Ontgrendel grenzeloze mogelijkheden met onze professionele wasdrogers. Dankzij geavanceerde betaalsystemen wordt niet alleen efficiëntie vergroot, maar ook het gebruiksgemak geoptimaliseerd. Onze drogers bieden een geavanceerde en ideale droogervaring, waardoor uw operationele processen worden verbeterd. Ontdek de mogelijkheden en transformeer uw droogprocessen met onze hoogwaardige professionele drogeroplossingen.

professionele wasmachine betaalsysteem
RODUS PROFESSIONAL

Rodus Professional ontzorgt en levert

Professionele drogers zijn ontworpen met het oog op energie- en waterzuinigheid, waardoor ze niet alleen kostenbesparend zijn, maar ook milieuvriendelijker dan consumentendrogers. Ze zijn gunstig voor zowel het milieu als uw energie- en waterrekening. Bij onze selectie geven we de voorkeur aan machines van topmerken zoals Schulthess en Danube, die bekend staan om hun uitmuntende prestaties en duurzaamheid.

Professioneel drogen

Schulthess
professionele
drogers

Wij leveren diverse merken professionele en industriële droogautomaten.

Reparatie onderhoud

Danube
professionele
drogers

Wij repareren en onderhouden de meeste merken professionele wasapparatuur

Betaalsystemen

Voor iedere locatie of situatie een passende oplossing

Ervaar het gemak van een munt automaat of digitaal betaalsysteem voor in uw wasruimte.

Rodus Professional

Een professionele wasdroger is een duurzame keuze

Kies voor duurzaamheid met onze professionele wasdrogers. Met energie-efficiënte technologieën en betrouwbare prestaties dragen onze drogers niet alleen bij aan kostenbesparing, maar ook aan een milieuvriendelijke bedrijfsvoering. Maak vandaag nog de groene keuze voor een duurzame toekomst met onze hoogwaardige professionele wasdrogeroplossingen.

CONTACT

Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag.

Heeft u na het bezoeken van deze pagina nog vragen over Rodus Professional en haar diensten? Neem dan gerust contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. Bellen kan natuurlijk ook: +31 (0)88 4004100.