Rodus Professional

Een automatisch doseersysteem voor uw wasmachine.

Een professionele wasmachine met doseersysteem is een essentiële toevoeging voor grootschalige wasfaciliteiten, zoals zelfbedieningswasserettes, campings of appartementencomplexen. Het biedt niet alleen efficiëntie, maar ook kostenbesparing door het nauwkeurig doseren van wasmiddel. Met dit geautomatiseerde systeem wordt precies de juiste hoeveelheid wasmiddel gebruikt, waardoor overtollig verbruik wordt voorkomen. Dit verbetert niet alleen de kwaliteit van de was, maar verhoogt ook het gebruiksgemak voor uw klanten, die geen eigen wasmiddel meer hoeven mee te brengen.

Doseersysteem professionele wasmachine
Rodus Professional

Samen kijken naar de juiste oplossing

Omdat elke situatie uniek is, nemen we graag de tijd om uw specifieke behoeften te begrijpen en samen de beste oplossing te vinden. Bij Rodus geloven we in maatwerk, waarbij we uw omgeving, werkgebied en eisen in overweging nemen. Samen streven we naar een perfecte waservaring die naadloos aansluit op uw wensen. Kies voor samenwerking, kies voor Rodus Professional.

PROFESSIONELE WASMACHINE

De voordelen van een automatisch doseersysteem

Ontdek de voordelen van automatisch zeepdoseren voor professionele wasmachines. Met nauwkeurige doseringen minimaliseert het systeem verspilling en optimaliseert het de efficiëntie van het wasproces. Bespaar kosten en verbeter de kwaliteit van de was, terwijl u handmatige fouten elimineert en klanttevredenheid maximaliseert.

Vermindering van verspilling

Gebruiksgemak

Minder onderhoud

automatische zeepdosering wasmachine

Nauwkeurige dosering

Kostenbesparing

Milieuvriendelijk

Efficiëntieverbetering

Automatische systemen zorgen voor precieze hoeveelheden zeep per wasbeurt, waardoor verspilling wordt geminimaliseerd en kosten worden bespaard. Dit voorkomt overmatig gebruik van zeep, wat kan leiden tot onnodige uitgaven.

Duurzame oplossing

Precieze dosering van reinigingsmiddelen helpt verspilling te verminderen en minimaliseert de impact op het milieu. Minder overtollig zeepafval betekent minder chemische verontreiniging van waterbronnen.

Klanttevredenheid

Automatische dosering vermindert de kans op menselijke fouten bij het doseren van reinigingsmiddelen, zoals over- of onderdosering. Dit resulteert in consistente wasresultaten en minimaliseert het risico op klachten van klanten.

Gebruiksgemak

Automatische doseringssystemen kunnen eenvoudig worden geprogrammeerd en bediend, waardoor de leercurve voor werknemers wordt verkort en de operationele efficiëntie wordt verhoogd. Men heeft geen omkijken meer naar het juiste gebruik van het wasmiddel.

Rodus Professional

Een professionele wasmachine is meer dan alleen wassen.

Met professionele wasmachines openen zich ongekende mogelijkheden voor uitbreiding in diverse toepassingen. Denk hierbij aan geavanceerde betaalsystemen die zorgen voor een efficiënt en probleemloos transactieproces. Daarnaast bieden deze machines de perfecte basis voor de implementatie van automatische zeepdoseringssystemen, waardoor niet alleen de hygiëne wordt verbeterd, maar ook het gebruiksgemak wordt geoptimaliseerd.

Kortom, de inzet van professionele wasmachiens gaat verder dan enkel schoonmaken; het opent de deur naar een geavanceerde en ideale waservaring.

professionele wasmachine betaalsysteem
RODUS PROFESSIONAL

Ons aanbod betaalsystemen

Professionele wasmachines zijn ontworpen om energie- en waterzuinig te zijn, waardoor ze minder kosten en beter zijn voor het milieu dan consumentenwasmachines. Goed voor het milieu en de energie- en waterrekening. Wij leveren bij voorkeur machines van Schulthess, en Danube.

Permatech

Wij repareren en onderhouden de meeste merken professionele wasapparatuur

Maatwerk

Ervaar het gemak van een munt automaat of digitaal betaalsysteem voor in uw wasruimte.

Rodus Professional

Gaat u een duurzame keuze maken?

Een automatisch zeepdoseringsysteem voor wasmachines is duurzaam door zijn nauwkeurige dosering, minimaliseert verspilling van water, energie en reinigingsmiddelen. Het verlengt de levensduur van textiel door schade te voorkomen, verbetert de operationele efficiëntie en vermindert de blootstelling aan chemicaliën voor werknemers. Dit systeem draagt bij aan een milieuvriendelijk imago en biedt een combinatie van effectieve reiniging, kostenbesparing en milieuoverwegingen, waardoor het een verstandige en duurzame keuze is voor wasserijen.

CONTACT

Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag.

Heeft u na het bezoeken van deze pagina nog vragen over Rodus Professional en haar diensten? Neem dan gerust contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. Bellen kan natuurlijk ook: +31 (0)88 4004100.