Rodus Professional

Reparatie professionele wasmachine en droger

Indien de apparatuur waarmee uw medewerkers moeten werken stilstaat is er vaak een acuut probleem. Rodus-Professional is afhankelijk van de contractvorm binnen 24 tot 48 uur aanwezig om het probleem te verhelpen aan uw professionele wasmachine, professionele droger of ander machines. Rodus Professional ontzorgt. Wij denken in (was)oplossingen; het zit in ons DNA. Bij ons geen gedoe. Niet beloven, maar leveren. Een reparatie professionele wasmachine is bij Rodus Professional in goede handen.

Reparatie professionele wasmachine

Reparatie tarieven

Voorrijkosten:
Maandag t/m vrijdag
08:00 – 17:00 uur €113,00
17:00 – 23:00 uur €170,00

Zaterdag
08:00 – 23:00 uur €170,00
Zon- en feestdagen €226,00

Uurloon:
Maandag t/m vrijdag
08:00 – 17:00 uur €89,00
17:00 – 23:00 uur €134,00

Zaterdag
08:00 – 23:00 uur €134,00
Zon- en feestdagen €178,00

Alle prijzen zijn excl. BTW

RODUS PROFESSIONAL

Merken die wij repareren

Rodus Professional is gespecialiseerd in onderhoud en reparaties van professionele wasmachines en drogers. Onze deskundige technici zijn bekwaam in het herstellen van diverse merken en modellen, waardoor uw bedrijf altijd operationeel blijft. Voor uw reparatie professionele wasmachine bent u bij Rodus Professional aan het juiste adres.

Rodus Professional

Voorkom defecten door regelmatig onderhoud

Regelmatig onderhoud van professionele wasmachines en drogers is cruciaal om optimale prestaties te behouden en de levensduur te verlengen. Het voorkomt kostbare reparaties door vroegtijdige detectie van problemen. Efficiënt onderhoud resulteert ook in lagere energiekosten en verbeterde wasresultaten. Het is een verstandige investering die duurzaamheid en prestaties bevordert, waardoor de apparatuur langer en effectiever blijft werken.

RODUS PROFESSIONEEL

Waarom kiezen voor Rodus Professional?

Wanneer het aankomt op het behoud van soepel draaiende professionele wasmachines en drogers, staat Rodus Professional synoniem voor betrouwbaarheid en expertise. Met een toegewijd team van vakbekwame monteurs biedt Rodus niet alleen snelle en efficiënte reparaties, maar ook hoogwaardige onderdelen en een klantgerichte aanpak. Kiezen voor Rodus betekent kiezen voor gemoedsrust, wetende dat uw waardevolle apparatuur in bekwame handen is. Ook zijn we importeur van het Zwitserse merk Schulthess waardoor we de machines van binnen en buiten kennen. Hieronder volgen enkele overtuigende redenen waarom Rodus Professional de ideale partner is voor uw reparatie professionele wasmachine.

 • Deskundige monteurs
  Wij van Rodus Professional beschikken over deskundige monteurs met uitgebreide kennis en ervaring in het repareren van professionele wasmachines en drogers.
 • Korte reactietijd en snelle service
  Wij doen er alles aan om zo snel mogelijk te reageren op meldingen en bieden daarbij efficiënte service aan, waardoor uw apparatuur snel weer operationeel is..
 • Gebruik van (gerecyclede) hoogwaardige onderdelen
  Bij reparaties maken wij gebruik van hoogwaardige onderdelen om duurzame oplossingen te garanderen. Regelmatig gebruiken wij gerecyclede onderdelen uit andere machines. Zo proberen wij e-waste tegen te gaan. 
 • Preventief onderhoudsadvies
  Naast reparaties bieden wij van Rodus Professional ook advies over preventief onderhoud, wat kan helpen om toekomstige problemen te voorkomen en de levensduur van uw apparatuur te verlengen..
 • Transparante tarieven
  Rodus Professional hanteert transparante tarieven, zodat u van tevoren weet waar u aan toe bent, zonder verborgen kosten.
 • Betrouwbaarheid & garantie
  Wij staan achter ons werk en bieden betrouwbare reparaties met garantie, zodat u met een gerust hart kunt vertrouwen op uw gerepareerde apparatuur.
Rodus Professional

Eigen deskundige monteurs

Rodus Professional onderscheidt zich door zijn deskundige monteurs, die een diepgaande kennis hebben van professionele wasmachines en drogers. Ze zijn ware experts die niet alleen de machines door en door kennen, maar ook in staat zijn om wasserettes op maat in te richten met de juiste apparatuur en aansluitingen. Deze klasbakken zorgen ervoor dat elke wasserette perfect aansluit bij de behoeften van de klant, met een vlekkeloze werking en maximale efficiëntie als resultaat. Met Rodus Professional bent u verzekerd van hoogwaardige service en topprestaties.

CONTACT

Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag.

Heeft u na het bezoeken van deze pagina nog vragen over Rodus Professional en haar diensten? Neem dan gerust contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. Bellen kan natuurlijk ook: +31 (0)88 4004100.