CONTACT

Stel hier uw vragen

Reparatie tarieven

Voorrijkosten:
Maandag t/m vrijdag
08:00 – 17:00 uur €113,00
17:00 – 23:00 uur €170,00

Zaterdag
08:00 – 23:00 uur €170,00
Zon- en feestdagen €226,00

Uurloon:
Maandag t/m vrijdag
08:00 – 17:00 uur €89,00
17:00 – 23:00 uur €134,00

Zaterdag
08:00 – 23:00 uur €134,00
Zon- en feestdagen €178,00

Alle prijzen zijn excl. BTW

RODUS PROFESSIONAL

Samen naar een duurzamere toekomst

Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) worden steeds prominentere thema's binnen Rodus Professional. MVO is voor ons een voortdurend proces, geen eindbestemming. De doelen die we nastreven evolueren in de tijd en worden beïnvloed door elke bedrijfsbeslissing die we nemen. In de komende jaren streeft Rodus Professional naar haalbare stappen om zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid verder vorm te geven. Hierbij baseren we ons op ons eigen kwaliteits-, arbo- en milieubeleid, het 10R-model en de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG's).

RODUS PROFESSIONAL

Rodus Professional ontzorgt en levert

Rodus Professional is uw betrouwbare partner als full service dienstverlener. Wij bieden uitgebreide oplossingen op het gebied van wassen en facilitaire diensten, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid centraal staan. Met een toewijding aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), garanderen wij niet alleen een brandschone omgeving, maar ook een partnerschap gebaseerd op professionaliteit en zorg. Ontdek hoe Rodus Professional uw facilitaire behoeften kan vervullen met een complete dienstverlening op maat.

 • Ontzorgen | Management informatie
  Als beheerder wilt je op ieder moment weten wat de status is van het machinepark. Kopie keuringsrapport, volledig overzicht serienummers, status machine etc. wij verzorgen dit compleet voor onze opdrachtgevers.
 • Advies | Keuze voor het juiste product of concept
  Samen met jou maken we de keuze voor het juiste product. Uitgaande van je wensen en natuurlijk het budget. Als Rodus Professional leggen we de nadruk op professionele apparatuur, maar je kunt ook terecht bij ons voor huishoudelijke witgoed apparatuur. We proberen daarbij duurzaamheid en budget met elkaar af te stemmen.
 • Reparatie | Storingen | Preventief & All-In
  Indien de apparatuur waarmee uw medewerkers moeten werken stilstaat is er vaak een acuut probleem. Rodus Professional is, afhankelijk van de contractvorm, binnen 24 tot 48 uur aanwezig om het probleem te verhelpen.
 • Leveren | Installeren van huishoud tot industrieel | 1 partner voor alles
  We leveren de door jou bestelde apparatuur zoals een professionele wasmachine of professionele droger met de grootste zorgvuldigheid. In veel gevallen per gepersonaliseerde configuraties en gebruiksinstructies op locatie. Tevens verzorgen we kleine aanpassingen aan installaties en voeren we oude machines en verpakkingsmaterialen af. Aan het einde van de installaties voorzien we de apparatuur van een NEN3140 keuring zodat u voldoet aan alle wettelijke regelgeving.
 • Parkeerstraat | Altijd in bedrijf
  Wij verzorgen op- en opslag van wasmachines en drogers die tijdelijk geen bestemming hebben. Deze machine worden nagekeken en weer uitgereden op locatie.
RODUS PROFESSIONAL

U bent van harte welkom in onze showroom

Benieuwd naar de machines die wij kunnen leveren? Of wilt u vrijblijvend advies? U bent van harte welkom in onze showroom.

Wij zijn dagelijks telefonisch te bereiken tussen 08:30 en 17:00.

Professioneel wassen

Wij leveren diverse merken professionele en industriële wasmachines.

Professioneel drogen

Wij leveren diverse merken professionele en industriële droogautomaten.

Reparatie & onderhoud

Wij repareren en onderhouden de meeste merken professionele wasapparatuur

Betaalsystemen

Ervaar het gemak van een munt automaat of digitaal betaalsysteem voor in uw wasruimte.

Doseersystemen

Met een automatisch doseersysteem word er niet meer wasmiddel verbruikt dan nodig.

Full service

Wij zijn een full service dienstverlener en zorgen ervoor dat u altijd kan blijven wassen.